Häpp!

Ja, då var det dags för lite ansiktsmålning igen. I slutet på maj målade jag lite åt ridklubben under jubileumsdagen, och på söndag, den 20 juni, ska jag måla under Hoting marknad. Jag hoppas jag får ihop till ett nytt tält i alla fall, även om det är en ganska liten marknad, men i juni häder inte så mycket annat här i inlandet, så förhoppningsvis kommer det många besökare.

Jag är lite sugen på att köpa ett depåtält, det är ca 1000 kr dyrare än ett easy-up partytält, men borde hålla bättre, jag får se hur det blir. Ett är då säkert, inga fler tält från Jysk i alla fall, det var det sämsta skräp jag varit med om. Som tur var så gick det fint att lämna tillbaka det, så jag är inte så gramse på dem ändå... Men trist att stå där mitt under målandet och vara utan tält helt plötsligt.
Nästa målningstillfälle blir antagligen Fäviken i slutet på juli, alltid lika roligt att vara där!

Nu verkar det som att jag har fått en "partner in crime", min kära vän Anna har hastigt och lustigt hamnat i ansiktsmålarsvängen, duktig är hon också! Vi får träna lite i sommar, ta lite nya kort och sen hoppas på att vi får måla i Älvdalen under barndagen.

Vad skulle DU vilja se att vi började måla? Ugglor, vargar, hundar, clowner... Det finns jättemycket mer man kan göra, men ibland kommer man inte på bara.

Ha det gott!!


RSS 2.0